Seizoen 2017-2018

Wedstrijden

TOG 2 - Altior 4 (10 september 2017)

Wedstrijdverslag: TOG 2 - Altior 4

Vandaag spelen we thuis tegen Altior. We gaan goed van start met twee snelle doelpunten. We krijgen daarna nog veel mooie kansen maar we vergeten te scoren. Altior maakt de kansen wel af en we gaan met 2-5 de rust is. Een beetje vertekent beeld kijkend naar de kansen. De tweede helft gaan we weer flink er tegen aan en trekken we het binnen een kwartier weer gelijk. Goede mooie aanvallen, veel in beweging en het verleggen bezorgen ons goede doelpunten! Helaas blijven we ook te veel kansen missen. Daarnaast worden we verdedigend wat slordig. Een spannend einde waarin we eerst nog voor komen maar helaas in de laatste minuut met 7-8 verliezen. Erg jammer! Goed trainen op het afmaken van de kansen dan gaan we volgende week voor de winst !!