Home > Nieuws > Wedstrijdverslag TOG 2 - ONA/Astrantia 2

Nieuws

Wedstrijdverslag TOG 2 - ONA/Astrantia 2

Bron: Facebookpagina korfbalvereniging Ona Overasselt / Astrantia SV Sportvereniging

TOG 2 - ONA/Astrantia 2: Na vorige week tegen TOG 2 gespeeld te hebben, moest ONA/Astrantia 2 vandaag weer tegen TOG 2. Ditmaal was het een uitwedstrijd voor de dames. Omdat ze vorige week met 1 doelpunt verschil verloren hadden, gingen ze met een goede strijdlust de wedstrijd in. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want ze gingen de rust in met een 1-3 voorsprong. In de tweede helft heeft het een lange tijd 2-4 gestaan. Het werd nog even spannend, want in de laatste 2 minuten wist de thuisploeg het nog tot een stand te brengen van 3-4. Gelukkig wist de verdediging het nog goed dicht te houden en was de eindstand 3-4. De eerste overwinning voor de dames in het binnenseizoen!