Home > Nieuws > Tijdelijke ontmoetingsruimte

Nieuws

Tijdelijke ontmoetingsruimte

 

Zoals al eerder gecommuniceerd start op 17 sept. de bouw van de tijdelijke ontmoetingsruimte. Met een tweetal weken zal het paviljoen er staan. Dan moet het nog afgewerkt worden, nutsvoorzieningen aangebracht worden etc.

We hopen dat in de loop van oktober het paviljoen klaar is voor gebruik.

Afgelopen woensdag 12 sept. hebben een 9-tal verenigingen overleg gehad om afspraken te maken over onder andere het gebruik, onderhoud, schoonmaak, bemensing etc. etc.

Er zijn nog geen definitieve afspraken gemaakt. Hiervoor gaan een drietal werkgroepjes alle ideeën en suggesties uitwerken. Het kan dus zijn dat u nog benaderd wordt om in een werkgroepje deel te nemen. Het initiatief hiervoor ligt bij de verenigingen. Daarna komen alle verenigingen weer bij elkaar om afspraken definitief te maken.

We zijn ook nog zoekende naar een passende naam voor de tijdelijke huisvesting. Nu hebben we het steeds over noodhuisvesting, tijdelijke unit of iets dergelijks. Wie bedenkt een mooie passende naam voor de tijdelijke huisvesting? Suggesties kunnen gestuurd worden naar w.vanderloop@home.nl

 

Zodra mogelijk communiceren wij weer.